Kaynnistellaan blogia uudelleen pitkaksi venahtaneen tauon jalkeen (koulu, koulu) Elisan haasteella. Kiitosta siita vain!

1. Miten monta blogiviestia olet kirjoittanut?

Laskeskelin, etta tama olisi 146. Siina pitaa muistaa pieni virhemarginaali kun tuo matematiikka ei ole vahvimpia puoliani;-)

2. Miksi alunperin aloitit kirjoittamaan blogia nettiin?

Vaihtovuoden jaljilta ja muutenkin omaan elamantilanteeseen jne jne jne liittyen mielessa oli paljon muistoja ja ajatuksia, jotka oli kiva saada ylos - jos ei muuten niin ihan oman itsensa vuoksi. Olen aina pitanyt paivakirjaa - yksityista tietenkin - joten sinallaan tallainenkaan kirjoittelu ei ollut itselle aivan vierasta - nyt vain on vahan enemman yleisoa:-P

3. Milla nettisivuilla kayt?

Erinaisten blogien lisaksi sahkopostit, facebook, iltapaivalehdet, Hesari, la Repubblica, google (mita erinaisimmista syista), youtube, muutamilla seuraamillani foorumeilla, lisaksi olen koukussa muutamiin nettipeleihin (tyyliin vanha kunnon Tetris). Hmm ja monilla muilla!

4. Onko sinulla omaa kotisivua? (blogia ei lasketa)

Eipa oikeastaan!

5. Osaatko puhua muita kielia kuin aidinkieltasi? Mita?

Englantia ja italiaa sujuvasti, joten kuten ruotsia ja ranskaa seka espanjaa hyvin hyvin alkeellisella tasolla! Kaksi ensin mainittua ehdottomasti vahvimmat, ylitse muiden.

6. Mita ohjelmia seuraat tv:sta?

Frendeja aina. Dr. Philin tunnustan (ainakin silloin kun aihe on mielenkiintoinen), Kaikki rakastavat Raymondia on myos yksi suosikeista, samoin Sinkkuelamaa. Realityt tyyliin Huippumalli haussa ja Top Chef menee (viime aikoina myos Suomen unelmien poikamies....) Sitten tykkaan "dekkareist" esim. Oikeus ja kohtuus ja Montalbanot:-D

7. Hissi vai portaat?

Hissi!

8. Onnennumerosi?

13

9. Haasta viela 3 bloggaajaa!

Haastan vain Deezmon :-)